- Aquest esdeveniment ja ha passat.
Cicle Gastronomia amb estrela. Xarrada sobre el projecte ONG “Alacant gastronòmica solidària”
26 octubre 2022 / 7:30 PM - 8:30 PM
Amb el cicle “GASTRONOMIA AMB ESTRELA” es pretén donar a conéixer a la ciutadania, a totes aquelles persones que fan que la gastronomia de la província d’Alacant tinga aquest nivell d’excel·lència. No sols els xefs i restauradors guardonats amb estreles Michelín i sols Repsol, sinó també a enòlegs i cellerers, a les persones que recuperen tradicions culinàries, als quals elaboren dolços, torrons i gelats o begudes espirituoses. A la nostra província existeixen nombrosos establiments que mereixen participar en aquest cicle, en el qual destacaran els productes únics i intrínsecament alacantins també dignes d’estar en aquest cim de la qualitat, tant de la gastronomia de la costa, com la de l’interior. Tot això des de la perspectiva més específica de la tradició, la innovació i la nissaga a la nostra província.
En aquesta ocasió activitat en una xarrada explicativa del projecte “Alacant gastronòmica solidària” que inicia la seua marxa des de l’inici de la pandèmia. És un projecte dut a terme per voluntaris del sector de l’hostaleria de la província d’Alacant, amb el qual es pretén atendre les necessitats de menjar de persones de tots els racons de la província.
És un projecte que ha anat creixent pel seu vessant solidari i pretén arribar a tots els punts de la província. Està dirigit per la Cambra de Comerç d’Alacant i en col·laboració amb institucions com a Diputació d’Alacant, Turisme Generalitat Valenciana, les Associacions Turístiques empresarials (APHA, APEHA, LLAURA, HOSBEC, ABRECA, AEHTC, AETE, ACyRA…) així com empreses privades alacantines, a través de CEV i CEDELCO, i Regidories de Benestar Social de diferents Ajuntaments (Alacant, l’Alfàs del Pi, Relleu, Altea, Sella, Finestrat).
Conferenciant: Gema Amor Pérez, presidenta del certamen “Alacant gastronòmica” i de “Alacant gastronòmica solidària”.