Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller de serigrafia creativa – SERILAB

16 novembre 2021 / 9:00 AM - 2:00 PM

INSCRIU-TE ACÍ

INSCRIU-TE ACÍ

En aquest curs pràctic de serigrafia manual ens endinsarem en aquesta tècnica com una cosa basada no només en la producció en sèrie sinó en la recuperació de la petjada, des d’una visió enriquidora i experimental. A partir de pràctiques individuals i grupals, demostracions i sessions teòriques, cada participant podrà conèixer i experimentar amb cadascuna de les tècniques i portar-les a aplicacions més concretes. Durant el curs treballarem sobre diferents superfícies com paper, tèxtil, fusta, així com aplicacions en samarretes, bosses o altres suports no convencionals.

OBJECTIU

Enfrontar-se a la tècnica de la serigrafia de forma experimental i aprendre a muntar un xicotet taller domèstic de serigrafia.

PROFESSORAT / David Gil Campesino i Ester García Guixot

David Gil Campesino (Madrid, 1973) és un il·lustrador establert a Alacant. Dissenyador Gràfic per l’Escola d’Arts i Oficis d’Alacant, el seu univers plàstic es basa en la investigació amb tècniques d’estampació diferents. Utilitza les arts gràfiques com una narrativa complexa per representar els personatges i les seves experiències a través del temps. Amb un enfocament principal al retrat, fent referència a il·lustracions de ficció o històriques, el seu ús de la simetria i simbolisme connecten amb una audiència moderna i lúdica.

El treball de David abasta diferents àmbits, des de la il·lustració fins a la pintura mural, passant pel disseny gràfic. Seleccionat a Design Talents 2010, Fira del Moble de Colònia (Alemanya) i creador del Fanzine Fetitxe aquell mateix any, publicat fins al 2015 a Alacant. Ha exposat de forma col·lectiva a (Contra) Cultura Fanzine al Centre Cultural Les Cigarreres d’Alacant el 2020, Fetitxe a la Galeria Diorama i Fetitxe i altres coses de guardar a la Universitat d’Alacant el 2019, i participat en la creació del Mural per a el festival “nosomostar-vos” al CCCE L Escorxador d’Elx el 2013.

Ester García Guixot (Alacant, 1984), Mediadora i Gestora Cultural a museus amb experiència en institucions culturals i socials d’Alacant, València i Tenerife. Llicenciada en Belles Arts per la UPV, amb màster en Educació i Museus. Patrimoni, identitat i mediació cultural per la Universitat de Múrcia. El 2015, vinculant la seva carrera artística amb la seva vocació educativa va crear Extrarradio, un espai físic i itinerant per a la transformació social on l’important són les persones, i treballar-hi a través de l’art i les emocions. D’entre tots els programes i projectes en què ha participat o dissenyat, alguns han estat visibilitzats en exposicions col·lectives, implicant per la seva banda la coordinació, el disseny, muntatge i difusió de les mateixes. Entre elles, dues al Palau Provincial de la Diputació d’Alacant per posar veu als artistes de la I i II edició del projecte Extrarradio. Art i Salut Mental, amb el Centre Dr. Esquerdo de la Diputació d’Alacant.

DaGuten. Escola Gràfica de Barrio som un col·lectiu dedicat a la producció cultural, les arts gràfiques i la inclusió social. L’any 2018 vam començar a treballar en la creació d’espais de reflexió i pràctica artística per a persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social, posant l’èmfasi en el treball creatiu a través de les arts gràfiques amb la finalitat de desenvolupar una metodologia basada en la participació i la col·laboració, afavorint la inclusió i la participació a la cultura com un dret fonamental de totes les persones.

Desenvolupa tallers deducació artística dirigits a públics de totes les edats. L’interès per les arts gràfiques els porta a dissenyar tallers que generin experiències significatives i processos creatius des d’un aprenentatge actiu. Adaptem cada taller a les necessitats i interessos del grup posant en valor la diversitat de capacitats de totes les persones.

.

Descàrregues

Bases d’inscripció en el taller

INSCRIU-TE ACÍ

Mostra els detalls

Data:
16 novembre 2021
Hora:
9:00 AM - 2:00 PM
Categories d'Esdeveniment:
,

Organitzador

IAC Juan Gil Albert
Telèfon:
965 12 12 14
Correu electrònic:
galbert@diputacionalicante.es
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Taller de Grabado Eusebio Sempere
Virgen de África, 2
Alicante, Alicante 03006
+ Mapa de Google

Pin It on Pinterest

Share This