Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

XIV Reunió Científica “Antropologia forense a Espanya. Present i futur”

3 novembre 2022 / 9:00 AM - 9:00 PM

L’Associació Espanyola d’Antropologia i Odontologia Forense (AEAOF) ha designat com a seu de la seua XIV Reunió Científica a la ciutat d’Alacant.

La Reunió Científica tindrà lloc els dies 4 i 5 de novembre de 2022 i se celebrarà en la “Seu universitària ciutat d’Alacant” de la Universitat d’Alacant.

S’ha triat el tema de la Reunió: “Antropologia forense a Espanya: present i futur”.

A través de ponències i taules redones s’abordarà la situació actual de l’antropologia forense al nostre país, així com les perspectives de futur d’aquesta apassionant ciència.

Comptarem amb ponents de reconegut prestigi. Se celebraran sessions per a comunicacions orals i pòsters per a exposar a la comunitat científica treballs i avanços en les diferents àrees de l’antropologia forense.

Per això, donem la benvinguda i esperem amb els braços oberts en aquesta meravellosa ciutat a investigador@s, docents, estudiants i tots aquells que vulguen acompanyar-nos a Alacant, així com gaudir d’aquesta meravellosa ciutat.

Com a activitats “socioculturals” realitzarem una visita guiada al Museu Arqueològic d’Alacant (MARQ), triat en 2004 com com a millor museu europeu de l’any pel *European *Museum Fòrum així com una visita guiada a la ciutat d’Alacant.

Descarrega el programa ací

 

Mostra els detalls

Data:
3 novembre 2022
Hora:
9:00 AM - 9:00 PM
Series:
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

IAC Juan Gil Albert
Telèfon
965 12 12 14
Correu electrònic
galbert@diputacionalicante.es
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Sede UA calle San fernando
Calle San Fernando, 44
Alicante, Alicante 03001 España
+ Mapa de Google
Telèfon
965 14 53 33