965988900

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller “L’autoretrat a partir de la disciplina del collage” impartit per Luisa Pastor per als usuaris del centre Sant Rafael d’Alacant

2 juny 2022 / 11:00 AM - 6:00 PM

Aquest taller es planteja com a proposta de lliure expressió artística de l’alumnat a través de l’orientació i explicacions de l’artista qui centra la temàtica de l’activitat en la realització d’un autoretrat per part de cada assistent.

Les persones destinatàries del taller són les persones usuàries del Centre Sant Rafael – Fundació San Francisco de Borja, que estaran acompanyades per persones de l’entitat. Aquest centre, situat en Santa Faç, fa costat a més de 100 persones amb discapacitat intel·lectual i grans necessitats de suport a través de diferents serveis i programes que van des de l’atenció residencial al suport individual.

La finalitat de la Fundació San Francisco de Borja és l’atenció de persones que es troben afectades per una discapacitat intel·lectual i que, bé per la seua situació soci-familiar, bé per les seues característiques personals específiques, requerisquen una atenció especialitzada. En la Fundació proporcionen a les persones que estan en aquesta situació els suports necessaris per al màxim desenvolupament possible de la seua autonomia, a través d’uns models d’atenció flexibles que persegueixen la seua màxima normalització i integració social i familiar, sent la pròpia persona qui definisca el seu projecte personal de qualitat de vida.

Mostra els detalls

Data:
2 juny 2022
Hora:
11:00 AM - 6:00 PM

Organitzador

IAC Juan Gil Albert
Telèfon
965 12 12 14
Correu electrònic
galbert@diputacionalicante.es
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Centro San Rafael, Carrer Barranquet, 25, 03559 Santa Faz, Alicante
Carrer Barranquet, 25 Santa Faz
Alicante, 03559
+ Mapa de Google