Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Recital musical “Odissea de paraules” amb Marina Mulet i Rosàrio Caselles (Plaça del Llibre en valencià)

11 febrer 2023 / 10:00 AM - 11:30 PM

Activitat pensada per als xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys la qual consisteix en un recital de diferents textos clàssics per apropar-los a la lectura. Una dramatúrgia que combina textos narratius i poesia, acompanyada de música en directe per amalgamar aquest viatge als fonaments de la literatura, teixint ponts amb l’actualitat i els interessos i inquietuds del públic destinatari.

Una odissea de paraules és un recital que combina textos narratius i poesia, acompanyats de música en directe. Un viatge als fonaments de la literatura per incentivar les ganes de llegir, de descobrir nous mons, de veure en la literatura una possibilitat d’entendre’s a un mateix i d’entendre el món, de pensar, d’imaginar, d’obrir la ment i d’estar al món.

Marina Mulet

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. I Postgraduada en Teatre i Educació per l’Institut del Teatre de Vic.

Completa la seva formació quan entra a formar part de la IV promoció de la “Joven Compañía Nacional de Teatro Clásico”. I segueix formant-se amb professionals de l’escena, com Pablo

Messiez, El Pont Fotant, Gaspar Campuzano (La Zaranda), Miguel del Arco, entre altres.

Ha format part de diverses produccions teatrals de les quals cal destacar “Understory 1: Paramecis i Meteorits” de Marc Villanueva i Xesca Salvà al Teatre Lliure de Barcelona, “El Príncipe Constante” de Calderón de la Barca dirigida per Xavier Albertí amb la per a la Compañía Nacional de Teatro Clásico, “Independent, rebel i bohèmia” de CRIT Companyia de Teatre, la “Gala dels Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2019”, dirigida per Lucas Escobedo al Teatre Principal d’Alacant, “Bartolomé Encadenado” de Sanchis Sinisterra, dirigida per Antonio Simón, dins del Festival Grec 2014, “Bats & Clubs” composició de Gerard Valverde a partir de Coriolà de Shakespeare, dirigida per Marc Villanueva i Hector Móra dins del Festival

Shakespeare 2014.

Com a creadora ha format part de la Cia Menú Teatral que va crear l’espectacle “La Pista” guanyador de la beca DespertaLab de la Nau Ivanow i la Sala Atrium. A més a més, actualment treballa amb la Cia Va com va Teatre amb l’espectacle de creació col·lectiva “Va com va(Tornar a les arrels)” i la seua nova producció “Esqueix. Un estiu al teu ventre”. I amb la Cia La Sala del Temps amb els espectacles literaris “L’espai infinit” (espectacle creat a partir de narracions d’autors valencians), “Germanes de Shakespeare” (un recital contra la violència de gènere) i “Polsim de temps de records” (recital de textos de Carmelina Sànchez-Cutillas).

www.marinamulet.es

Rosario Caselles

Graduada en Guitarra a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC, Barcelona), en l’especialitat d’Interpretació de la Música Clàssica i Contemporània. Va estudiar amb la guitarrista Laura Young, i amb Feliu Gasull i Xavier Coll com a professors de música de cambra.

Ha continuat formant-se en la guitarra amb Xavier Coll i Guillem Pérez-Quer. També he realitzat cursos d’especialització musical amb professors com Carles Trepat, Hopkinson Smith, Guillem Pérez-Quer o Armando Marrossu, més altres per aprofundir en la seva vessant com a docent.

Com a intèrpret s’ha desenvolupat tant en solitari com en diferentsagrupacions de petit format. Com a part del duet Arbonés-Caselles (amb la soprano Marta Arbonés), ha fet concerts a Espanya i a Alemanya.

Actualment, forma part del ConTrast Duo amb el guitarrista navarrés Marcos Lopetegi, un projecte que compagina amb la feina com a professora de guitarra al Conservatori Josep M. Ruera (Granollers, Barcelona).

https://www.rosariocaselles.com

Mostra els detalls

Data:
11 febrer 2023
Hora:
10:00 AM - 11:30 PM
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

IAC Juan Gil Albert
Telèfon
965 12 12 14
Correu electrònic
galbert@diputacionalicante.es
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Plaza Seneca
Carrer Pintor Aparicio, 22B
Alicante, Alicante 03003 España
+ Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte